Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Pokušaj ubojstva: Djevojka (19) nožem izbola mladića po trupu i rukama

Varaždin: Župan Čačić i vijećnici stariji od 65 godina cijepili se protiv koronavirusa
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
10.05.2021.
u 11:04

Ozlijeđeni je mladić prevezen u Opću bolnicu Varaždin

U subotu u 23.25 sati, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske, zaprimio je dojavu da je u obiteljskoj kući u Varaždinu djevojka nožem izbola mladića. Informacija se pokazala točnom i policija je u suradnji sa zamjenikom Županijske državne odvjetnice u Varaždinu provela očevid.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je istog dana oko 23 sati 19-godišnja djevojka izbola nožem 24-godišnjeg mladića po trupu i rukama. Ozlijeđeni je mladić prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Medicinska pomoć je pružena i 19-godišnjakinji, nakon čega je puštena iz bolnice i privedena na kriminalističko istraživanje - kažu u PU varaždinskoj. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo ubojstvo u pokušaju predana je pritvorskom nadzorniku PU varaždinske.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Nilski konj
Nilski konj
13:28 10.05.2021.

Breaking news: očekujemo priopćenje Jelene Veljače i Rade Borić koja tvrdi da je nasilje nad muškarcima na nivou statističke pogreške.

Avatar fuzzy
fuzzy
13:15 10.05.2021.

Stop nasilju nad muškarcima! Gdje su sada Sarnavka i njene B.a. b.e., Radikalne feministkinje et al.?

TT
tik tak
14:01 10.05.2021.

Dečki...bolje je biti sam svoj majstor nego se petljati s njima i popušiti nož...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije